Zadovoljni Klijenti

Manuela Papić, Lipik

“Homeopatija je ušla u moj život prije 10 godina kada je moja 8- mjesečna beba dobila gnojnu upalu uha i ne samo da nam je pomogla nego moja djevojčica koja je sada desetogodišnjakinja nikada više nije imala upalu uha. Roditelji koji se bore s tim problemom znaju da se te upale stalno vraćaju. Od tada je homeopatija moj način življenja.”

Naša mala priča

“Imam sina od 3 godine i naši problemi su krenuli kad je ostavio pelenu, prestao je sa kakanjem zadržavao je stolicu po 6/7 dana. Kad više stvarno nije mogao durat tj.kad bi samo krenulo, počeo bi vikat i plakat em od straha em od boli. Posjetili smo i doktora to je njima normalno da se to dešava to je po njihovom “diječija psiha” i prehranu smo promijenili ali ništa. Bez moje pomoći nije mogao se pokakit. Onda smo odlučili probat sa homeopatskom terapijom nazvali smo gospođu Mirjanu i dogovorili termin. Odmah smo krenuli sa terapijom i već nakon 3/4 tjedna vidio se pomak, a sad nakon 2.mj.nam je savršeno kao da ništa nije bilo. Dijete samo traži kada mora na WC obavi to bez ikakvih problema.”

Hvala gđo. Mirjana!

“Našem djetetu s dvije godine dijagnosticiran je alergijski bronhitis. Dobili smo više vrsta lijekova za svakodnevno i povremeno korištenje ali napadaji kašlja bili su sve češći i češći, odsutnost s posla po najmanje dva tjedna mjesečno. Tada smo čuli za homeopatiju. Već nakon prve primjene kašalj je postao slabiji i sada nakon godinu dana naše dijete ima povremene napadaje koji traju dan-dva, upale oka, uha i ostale akutne tegobe u obitelji rješavamo homeopatijom.”

mama Željka

“Ne sjećam se točno svih detalja, ali naša priča ide otprilike ovako… Stariji sin tada je imao nekih dvije i pol – tri godine i konstantno nam je bio bolestan. Od jeseni do početka ljeta stalno su se redale upale uha i grla i to tako od navršenih godinu dana. I u ljetu je imao barem dvije upale. Stalno je pio antibiotike i dodatke prehrani, a jeo je sve i to raznoliko i domaće. Svako curenje nosa za nas je značilo upalu i antibiotik, a većinom i mrcvarenje laboratorijskim pretragama te možda i hospitalizaciju. Nakon brdo pretraga zaključak je bio da ima blago povećan treći krajnik te nisko željezo. Doktorica mu je dala neki sprej za nos i da pije željezo – neko u obliku tekućine. Pio ga je šest mjeseci – radili provjeru – željezo i dalje isto jako nisko. Nakon slijedećih šest mjeseci opet ista stvar (opet vađenje krvi iz vene). Tada je već i mlađem sinu dijagnosticirano također nisko željezo, pa je i on to morao piti (tada je imao nekih 8 mjeseci i bio isključivo dojen, pa smo imali muku i s davanjem željeza, jer mora biti razmak između mlijeka i tog željeza, a i bila je to velika količina koju bi on jedva jedvice uspio popiti na silu). Više se ni ne sjećam tko nam je tada uopće preporučio našu dragu homeopaticu. Do tada nismo imali doticaja s takvom vrstom liječenja, ali otišli smo odmah k njoj, jer stvarno više nismo znali što bismo s tim željezom (saznali smo da nisko željezo smanjuje imunost cijelog organizma, pa smo se još više brinuli, jer je terapija starijem sinu tada trajala već godinu i 2-3 mjeseca, a pomaka nije bilo). Nakon detaljnog razgovora s njom za svakog našeg boležljivog dječaka uz ostale ljekiće – dala nam je i homeopatski lijek za željezo koji su jednom dnevno bez problema popili otopljen u vodi. Tada sam im prestala davati i lijek za željezo od pedijatrice. Nakon nekih 3-4 mjeseca radili smo obojici kontrolu željeza i željezo je napokon bilo dobro!!! Jako smo se svi razveselili što je tome svemu napokon kraj, a pogotovo gutanju na silu te odvratne tekućine i svako malo vađenju krvi iz vene. Otada je prošlo skoro 2-3 godine i odonda sa željezom odonda nemamo nikakvih problema i puuuuno smo zdraviji!!!!! ”

Emira

“Nekoliko godina borila sam se s čestim upalama mjehura zbog kojih bi uvijek pila antibiotike. Kada bih popila antibiotike za upalu mjehura često bi nakon toga dobila vaginalnu upalu za koju bi također pila antibiotike i tako godinama sam se vrtila u krug. Kako antibiotici nisu donosili dugotrajna rješenja odlučila sam ne biti pasivni promatrač, nego aktivni sudionik u rješavanju svog izazova i tada se upoznajemo homeopatija i ja. Odlučila sam dati priliku nekom drugom obliku liječenja samo da mi bude bolje. Informirala sam se kod Homeopatkinje o svemu što me zanimalo o homeopatiji i odlučila joj dati priliku. Uz držanje propisanog tretmana od strane Homeopatkinje problemi s mjehurom su nestali i nisu se više vraćali. Danas za liječenje zdravstvenih tegoba isključivo uzimam homeopatiju jer dokazala mi je nakon upale mjehura i u trenutku gripe, prehlade, nakon operacije umnjaka i u brojnim nekim drugim zdravstvenim izazovima da zaista djeluje.”

Naša kratka priča o homeopatiji

“Sin mi je 2013. godine rođen, naše liječenje s homeopatijom je krenulo prošle god u 5 mj. Do tada moje dijete je bilo stalno bolesno. Sa godinu dana završili smo u bolnici imao je bakterijsku upalu pluća. Nakon 3 mjeseca opet smo završili u bolnici sa bronhitisom. Počinjemo koristit uz sve to i ventolin, što sam bila zgrožna kad sam vidjela da mu daju ventolin. Sa 2,5 god. tj. prošle godine početkom 2-og mjeseca opet smo u bolnici bronhitis i početak upale pluća. Da bi tjedan dana bili kod kuce i opet dobili temperaturu, povečani limfni čvorovi na vratu, Bartonella bakterija, znači u mjesec dana 2 puta u bolnici, što reć nego prestrašno.I da bi još stvar bila bolja u 4-om mjesecu mi opet završili u bolnici sa bronhitisom i tu sam više puklai rekla sam sama sebi ”pa zar moram toliko patit svoje dijete??” Jedna mama me savjetovala da probamo sa homeopatskom terapijom, isprva sam bila malo skepticna al sam odlučila pomoći prvenstveno svom dijetetu.dogovorimo mi susret sa gospođom Mirjanom, nakon razgovora ja sam rekla ”ova žena je Majka Terezija”. Moj sin se preporodio od kada je počeo uzimati ljekiće, jako je dobro prihvatio kuglice.Sam primjer nam je to što nema kod njega više hroptanja, otežanog disanja… Iako bi počeo suhi kašalj damo mu određene kuglice i nakon 15-tak min kašalj bi se smirio kao da ga je netko srezao, doslovno nestao. Šta da više kažem evo moje dijete nije na antibiotiku i ventolinu od kakao smo počeli sa homeopatijom. Skoro godinu dana bez ventolina i antibiotika. To je naša kratka priča o homeopatiji. Ljudi pomozite si na prirodan način, nemojte trovati sebe, a pogotovo svoju dječicu…?”

SANJA

“Prije nešto manje od godinu dana moja kćer koja ima 5 godina bila je stalno bolesna.Prošla je sve od teških upala grla do upaljene sluznice nosa.Nije prestajalo! Sve je koristila, od antibiotika, sprejeva za nos do raznihsirupa za imunitet.Ništa nije pomagalo. Malo bi prizdravila na dva do tri dana pa opet sve ispočetka i to svaki put sve gore.Tada sam se upoznala sa homeopatijom i u želji da pomognem svom djetetu pokušala. Prvi pokušaj je bio sa visokom temperaturom i upalom grla. Homeopatica Mirjanaje dala belladonu i pulsatilu nakon što je odspavala 2 sata probudila se bez bolova u grlu i temperature. Zatim je krenula sa tymusom za imunitet i kroz samo nekoliko terapija moja je djevojčica dobro. Sada može normalno uživati u svom djetinjstvu bez straha da će nakon igre biti bolesna. Nakon moje djevojčice krenula sam i ja kod homeopatice Mirjane.Imala sam teško djetinjstvo i godinama sam držala sve u sebi i stvorila si emocionalnu blokadu. Shvatila sam da je to nešto što ne mogu sama riješiti. I tako nakon dugog i opširnog razgovora homeopatica mi je odredila homeopatski lijek i preporučila knjige i tekstove za čitanje.Nakon samo nekoliko terapija ja sam dobro. Vratila mi se volja za sve, nije mi više ništa teško, vratila mi se hrabrost, snaga za suočačvanje sa svakodnevnim problemima, a blokade su nestale. Nakon mjesec dana kada sam došla na kontrolu imala sam osjećaj da sam ponovo rođena. Nakon mene je krenula moja mama koja je imala problema sa koljenima. Od jakih bolova nije mogla niti hodati niti spavati. Nakon što je bila kod homeopatice Mirjane bolovi su prestali, a moja mama se osjeća fantastično. Sada ide cijela moja obitelj kod homeopatice Mirjane i svi smo duboko zahvalni na njezinoj strpljivosti i brizi za svakog pacijenta na jedan predivan način. Uvijek pronađe pravu riječ i pravi lijek koji zaista pomaže. Želim reći samo jedno veliko HVALA homeopatiji i našoj dragoj homeopatici Mirjani Turuk-Zubčić koja svoj posao obavlja sa velikom ljubavlju i bez koje ne želim biti niti jednog dana u svom životu.”

Mogu Pomoći I vama

Mogu Pomoći I vama

KONTAKT Secured By miniOrange